Prijs
Doelgroep
Materiaal

Hoodies

Als u een hoodie wilt bedrukken bent u Yourstyle Promotions aan het juiste adres. De truien met capuchons worden met precisie en nauwkeurigheid bedrukt en het resultaat ziet er zeer professioneel uit. Deze hooded sweaters zijn hierdoor ook goed geschikt als werkkleding.

Bedrukken van werkkleding

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om werkkleding te bedrukken. Dit zorgt namelijk voor professionaliteit en gelijkheid op de werkvloer. Daarnaast zorgt het ook voor herkenbaarheid voor klanten en verhoogt het de naamsbekendheid van een bedrijf. Kortom, het bedrukken van werkkleding biedt u veel voordelen. Veel bedrijven kiezen voor hooded sweaters om te bedrukken. Hooded sweaters zijn namelijk altijd te gebruiken, voor binnen- en buitenwerk. De hooded sweaters zijn ook nog eens te gebruiken onder verschillende weersomstandigheden. In een sweater is makkelijk te bewegen en hierdoor is het perfect geschikt voor mensen die veel met hun handen bezig zijn zoals voor mensen in de bouw.

 

Hooded sweater borduren

 

Naast het bedrukken van hoodies kunt u bij Yourstylepromotions ook hoodies borduren. Het borduren van werkkleding heeft een aantal voordelen. Een borduring is vaak beter bestand tegen wasmachines en hierdoor ziet de sweater er ook langer mooi uit. Met de ervaring van de werknemers van Yourstylepromotions en de goede machines kunnen wij kwalitatief mooie hooded sweaters borduren.

 

Een bedrukte hooded sweater kopen

 

Naast het bedrukken of borduren bij Yourstylepromotions, kunt u bij ons ook de hooded sweaters kopen. Zo hoeft u niet naar een andere winkel te gaan om werkkleding te kopen. Onze hooded sweaters zijn van goede kwaliteit en gaan hierdoor lange tijd mee. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u na een korte periode weer nieuwe sweaters moet aanschaffen. Bovendien zijn onze sweaters zeer aantrekkelijk geprijsd. Kortom, bij Yourstylepromotions moet u zijn voor het bedrukken of borduren van een hooded sweater.