Prijs
Doelgroep
Mouwlengte

Fleece vesten

Tegenwoordig laten mensen allerlei kledingstukken met een bepaalde tekst, logo of afbeelding bedrukken. Ook met een fleece vest wordt dit steeds vaker gedaan. Dit wordt veelvuldig gedaan wegens modieuze redenen, maar ook werkgerelateerd komen we het steeds vaker tegen. Zeker bij beroepen waar dagelijks bedrijfskleding wordt gedragen krijgen we steeds vaker aanvragen om fleece vesten of andere kleding te bedrukken. Heeft u hier ook interesse in? Neem dan contact op met onze specialisten en wij helpen u graag verder.

Welke mogelijkheden zijn er met fleece vesten?

Fleece is over het algemeen een zeer fijne stof die kleding warm en comfortabel houdt. Vandaar dat er ook steeds meer mensen een fleece sweater in de kast hebben of zelfs dragen. Maar niet alleen in vrije tijd worden fleece vesten steeds populairder, ook op de werkvloer stappen steeds meer bedrijven over naar dit kledingstuk. Zeker bij arbeid waar personeel veel bezig is, willen ze dan vaak een warm en comfortabel kledingstuk dragen. Wat is er dan mooier om deze mensen zulke kleding te geven? En wanneer u toch bezig bent, dan kunt u deze fleece sweaters ook gelijk bedrukken zodat uw bedrijfslogo goed zichtbaar is. Kijk bij YourStyle Promotions welke mogelijkheden er zijn en kies uw favoriete fleece vest.

Waarom bedrukte fleece vesten van Yourstyle Promotions?

Zit u te overwegen om één of meerdere fleece vesten te laten bedrukken? YourStyle Promotions is dan uw partner op dat gebied. Wij hebben veel ervaring en beschikken over de benodigde apparatuur om fleece vesten op hoogwaardig niveau te bedrukken. Bij ons is niets te gek met borduren of bedrukken van logo’s, teksten of andere prints. Heeft u al voor uzelf duidelijk wat u graag om uw fleece vest zou willen? Geef dit dan door en wij gaan er direct mee aan de slag. Met onze eigen textieldrukkerij kunnen we binnen mum van tijd grote orders draaien en zodoende al snel kleding bedrukken. Benieuwd naar de opties? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om fleece vesten of andere bekleding te voorzien van een bedrukking.