Truien, Sweaters, Vesten

Wilt u herkenbaar zijn op dat ene evenement en er tegelijkertijd representatief uit zien? Ontwerp dan uw eigen trui en/of vestbij YourStyle Promotions. Door ons ruime aanbod aan kleding is er voor iedereen een geschikt kledingstuk. Ook beschikken wij over verschillende modellen truien en vesten, van casual tot een nette representatieve trui. Een trui die u ’s avonds op de bank kan dragen of een vest waarmee u een goede eerste indruk zal achterlaten tijdens een zakelijk meeting. Om het helemaal af te maken kunt u uw trui laten bedrukken. Met een logo of bedrijfsnaam op uw trui zorgt u ervoor dat u tijdens een evenement herkenbaar bent. Tevens geeft dit een professionele uitstraling.

Waarom een trui of vest laten bedrukken bij YourStyle Promotions?

YourStyle Promotions beschikt over verschillende voordelen waardoor u binnen een korte tijd uw zelf ontworpen product in huis hebt. Doordat YourStyle Promotions beschikt over een eigen textieldrukkerij kan er snel geschakeld worden en zijn er veel mogelijkheden betreft het bestellen, bedrukken en borduren van kleding. Het is bij ons ook mogelijk om kindervesten of kinder sweaters te bedrukken.

 

Uw trui bedrukken of borduren

 

Als u eenmaal de keuze tussen de vele verschillende kledingstukken hebt gemaakt en uit komt op een mooie trui zult u de keuze moeten maken of u de trui wilt bedrukken of borduren. Bij het bedrukken van kleding wordt een logo of naam in meerdere kleuren precies, met alle details op een kledingstuk gezet. Bij borduren wordt er met naald en draad een naam of logo gedetailleerd op een kledingstuk genaaid. Het verschil is dat met een geborduurde logo of naam het kledingstuk in de droger kan en gemakkelijk te strijken is. Daarnaast heeft het ook een andere uitstraling. Wat mooier is kan persoonlijk verschillen en is afhankelijk van wanneer u de trui gaat dragen. Wanneer u een sweater bestelt, dient u aan te geven of het om een naam, logo of afbeelding gaat. De prijs van de naam wordt berekend op basis van het aantal letters dat op de sweater komt te staan. Bij het berekenen van de prijs van een logo wordt gekeken naar het aantal cm². Deze prijs kunt u ook zelf berekenen door de lengte te vermenigvuldigen met de breedte.

 

Bedrukken

 

Als u heeft gekozen om uw sweater te laten bedrukken wordt er gebruik gemaakt van een zeefdruk, transferdruk of zeefdruktransfer. Dit zijn verschillende technieken om een kledingstuk te bedrukken. Voor kleine oplages van 1-10 exemplaren, wordt er gebruik gemaakt van een transferdruk. Hierbij wordt een folie geprint en vervolgens op de kleding gedrukt met behulp van een hittepers. Oplages vanaf 10 exemplaren worden gedrukt met een zeefdruk. Hierbij wordt de inkt op het kledingstuk gedrukt. Vervolgens wordt deze inkt in een droogtunnel gedroogd. Wanneer er sprake is van meerdere kleuren in een logo of wanneer kleding in delen wordt besteld, wordt er gebruik gemaakt van de zeefdruktransfer. Uw logo wordt hierbij als eerst met een zeefdruk gedrukt om vervolgens op de kleding geperst te worden. Wanneer u denkt vaker kleding te laten bedrukken bij ons, is het mogelijk om een zeefdruktransfer te kopen. Zo kunnen wij deze voor u op voorraad houden en bij de volgende bestelling weer gebruiken. De prijzen hiervoor kunt u bij ons aanvragen. Bij YourStyle Promotions kunt u zelf aangeven hoeveel oplages u wilt bestellen. Het is dus niet nodig om een minimaal aantal kledingstukken af te nemen. De verzendkosten worden gebaseerd op of het verzonden wordt als brievenbuspakje via post.nl of via DHL als een pakketje. Dit is afhankelijk van de grootte van de bestelling.

 

De sweaters zijn te bestellen in verschillende modellen voor heren, dames en kinderen. Zo kunt u gaan voor een nette gebreide sweater met een v-hals. Maar ook een casual sweater met rits en/of capuchon kan op vele momenten erg comfortabel zijn. U kunt kiezen uit de maten XS t/m 5XL. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte maat verkrijgbaar. Met behulp van de maattabel kunt u een betere inschatting maken van welke maat u nodig heeft. Naast het feit dat er verschillende pasvormen en maten beschikbaar zijn, heeft u een ruime keuze aan de kleur van de sweater. De kledingstukken YourStyle Promotions zijn van goede kwaliteit, erg comfortabel en warm. De sweaters bestaan deels uit katoen en deels uit polyester. De exacte verhouding van het materiaal wordt weergegeven bij het product.

 

 

Als u een logo wilt laten bedrukken dat meer dan vier kleuren bevat, een product niet kunt vinden op onze website of als u andere vragen heeft, kunt u ons altijd contacteren. Wij denken graag met u mee!