YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9.1 10 9.1
336 beoordelingen
1 tot 15 van 15 resultaten

T shirts bedrukken

Bent u op zoek naar een gedegen partner voor het bedrukken van uw t-shirts? Dan bent u bij YourStyle Promotions aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment en een goede prijs- / kwaliteitverhouding. Of u nu op zoek bent naar heren shirts, dames shirts of kinder shirts OF op zoek bent naar t-shirts met ronde hals of met V-hals, wij hebben diverse stijlen, kleuren en grammages in ons assortiment.
Bedrukte t-shirts worden veelal gedragen bij evenementen en als bedrijfskleding. U straalt hiermee autoriteit, herkenbaarheid en uniformiteit uit.


Wat zijn de mogelijkheden voor het bedrukken van shirts?

Wij kunnen de t-shirts voorzien van een logo of tekst. Dit logo mag u zelf aanleveren in vectorbestand. U maakt een keuze in ons assortiment t-shirts, met de juiste aantallen en maten. Dan geeft u op uit hoeveel kleuren uw logo of tekst bestaat. Het drukbestand kunt u uploaden of nasturen via info@yourstylepromotions.nl. U kunt ook een keuze maken voor meerdere opdrukken op 1 shirt. Let wel een linkerborst en een voorzijde in 1 zelfde kleur kan in 1 formaat gedrukt worden en wordt dan gezien als 1 drukgang. Als u klaar bent met het invullen van het formulier kunt u de online berekening voor de bedrukte shirts aanvragen. Deze komt geautomatiseerd in uw mailbox binnen.

Levertijd bedrukken t-shirts

Wij hebben een levertijd van 5-7 werkdagen voor het bedrukken van uw t-shirts, maar als u spoed heeft met uw aanvraag neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Vaak is het al sneller mogelijk met een kleine bijbetaling.

Klantencontact voor bedrukte t-shirts

Bij YourStyle Promotions bedrukken wij uw t-shirts in eigen beheer in onze eigen textieldrukkerij te Kerkdriel. Dat is een bijkomend voordeel. Wij hebben zo namelijk korte lijnen met u en kunnen u gedegen informeren en de juiste kwaliteit leveren voor het bedrukken van de shirts. Of u nu grote aantallen of kleine aantallen shirts wilt laten bedrukken in ons online offerte-systeem hebben wij staffelkortingen verwerkt, zodat u altijd en geautomatiseerd de juiste prijs in de mail te zien krijgt.

Komt u het shirt wat u zoekt niet tegen in ons assortiment, neemt u dan contact met ons op en wij gaan voor u op zoek.

Wilt u het bedrukken van shirts aan ons overlaten? Selecteer het gewenste product, vraag uw offerte aan en plaats indien gewenst direct uw bestelling.

Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0418-511642 of stuur een mail naar info@yourstylepromotions.nl. Onze ervaren medewerkers kunnen u altijd optimaal informeren en adviseren.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.