YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9.1 10 9.1
336 beoordelingen
1 tot 13 van 13 resultaten

Polo shirt bedrukken

Waarom uw polo shirt bedrukken bij YourStyle Promotions?

In ons ruime assortiment poloshirts ziet u poloshirts voor dames, heren en kinderen. Een polo kan lange mouwen of korte mouwen hebben. De polo's zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren.
Wij kunnen poloshirts voor u bedrukken of borduren. Een geborduurde polo geeft een sjieke uitstraling, maar is uiteraard ook duurder in prijs.
In onze geautomatiseerde offerte-module kunt u handig maten en kleuren selecteren en daarna selecteert u de gewenste opdruk of borduring voor de poloshirts. U kunt een logo in vectorformaat uploaden of na sturen. Voor de borduring dienen wij nog de gewenste afmeting te weten lengteXbreedte ivm de juiste prijsberekening.

Waarom een polo dragen

Poloshirts zijn er in verschillende samenstellingen. Katoen is prettig dragend en het minst transpirerend, echter kreukt deze meer. Met polyester erin is de stof zachter en hoef je deze (bijna) niet te strijken, maar kan eerder gaan pillen. Een polo kan een sportieve maar ook een luxe uitstraling geven.
Een bedrukte of geborduurde polo wordt vaak gebruikt bij evenementen, als bedrijfskleding of als verenigingskleding.


Bent u op zoek naar bedrukte of geborduurde polo's voor een bedrijf / club / vereniging / school of voor u zelf. YourStyle Promotions is uw partner voor bedrukte of geborduurde poloshirts. Wij staan garant voor een goede prijs- / kwaliteitverhouding en bedrukken de polo's in onze eigen textieldrukkerij.

Bent u op zoek naar een poloshirt die u niet kunt vinden op onze website, of heeft u andere vragen. Neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Telefoon: 0418-511642, e-mail: info@yourstylepromotions.nl
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.