Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal

Oranjekleding

YourStyle Promotions heeft een breed assortiment dat bestaat uit verschillende kledingstukken in diverse kleuren en maten voor dames en heren. In het assortiment vindt u casual kleding, werkkleding, sportkleding, beroepskleding en relatiegeschenken. Deze categorieën zijn ingedeeld in verschillende kledingstukken. Op die manier vindt u eenvoudig het kledingstuk waar u naar op zoek bent. In de categorie kleding vindt u onder andere oranjekleding. Deze kledingstukken zijn uiteraard geschikt om te dragen tijdens Koningsdag. Maar ook voor een themafeestje of als uw lievelingskleur oranje is zijn deze kledingstukken een leuke toevoeging aan uw garderobe.

Voordelen van bedrukte oranjekleding

Naast dat de oranjekleding leuk is voor Koningsdag of een feestje kunt u deze kledingstukken ook aanschaffen voor bijvoorbeeld uw personeel. Met een oranje kledingstuk valt u op. Wanneer u op een beurs staat en uw huisstijl bevat voornamelijk de kleur oranje is een oranje shirt een goed middel om herkenbaar te zijn. Om nog extra op te vallen kunt u ook de kledingstukken laten bedrukken. Als bedrijf zijnde kunt u er voor kiezen om het logo te laten plaatsen op de oranjekleding. Het logo valt op in de omgeving en dit zorgt ervoor dat het bedrijf meer naamsbekendheid krijgt. Ten tweede, straalt het professionaliteit en betrouwbaarheid uit als het bedrijfslogo op de kleding staat. Klanten kunnen zo in één keer zien voor welk bedrijf uw werknemers werken. Ook wanneer u de oranjekleding voor Koningsdag aan wilt schaffen is het leuk om deze te laten bedrukken. Verzin zelf een woord of tekst en laat deze plaatsen op bijvoorbeeld een muts of sjaal.

 

Breed assortiment oranjekleding

Wanneer u ervoor kiest om een kledingstuk bij YourStyle Promotions te bestellen heeft u de keuze uit verschillende kleding. Shirts, jassen, regenkleding, blouse, polo’s, petten, mutsen en truien behoren allemaal tot de mogelijkheden. De meeste kleding kan bedrukt of geborduurd worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de levering, kunt u altijd contact met ons opnemen.