Prijs
Doelgroep
Materiaal

Regenjassen

Zoekt u een comfortabele regenjas die u ook casual kan dragen? Bekijk dan eens het assortiment aan regenjassen van YourStyle Promotions. Naast regenjassen vindt u ook andere kledingstukken zoals werkkleding, sportkleding en relatiegeschenken in het assortiment. Bij YourStyle Promotions vindt u regenjassen voor dames en voor heren in verschillende prijsklassen en modellen. Op die manier is er voor iedereen een geschikte jas.

Het aanbod van YourStyle Promotions

Wanneer u kiest voor een bedrukte regenjas van YourStyle Promotions weet u zeker dat u een jas van goede kwaliteit besteld. De regenjassen zijn in verschillende kleuren te bestellen. De kleuren zwart, blauw, rood, paars en geel behoren allemaal tot de mogelijkheden. Kiest u voor een korte jas of voor een lange jas die een deel van u bovenbenen bedekt? De regenjassen zijn uiteraard waterdicht en zullen u tijdens het natte weer in Nederland droog houden.

 

Regenjasen bedrukken

Als u de juiste jas heeft gekozen kunt u er voor kiezen om deze te laten bedrukken. Als eerst selecteert u de kleur van de jas. Vervolgens vult u het juiste aantal regenjassen in dat u wilt bestellen. Bij YourStyle Promotions is het mogelijk om de regenjassen te laten bedrukken. Tijdens het bestellen kiest u of u de regenjas wilt laten bedrukken, borduren of deze onbedrukt wilt aanschaffen. De opdruk kan op verschillende posities worden geplaatst. Op de voor- en achterzijde, de borst en op de mouwen.

 

De verzending en het retourneren

Uw bestelling wordt verstuurd in een enveloppe of pakketje. Dit is afhankelijk van uw order. Als uw pakketje wordt verzonden ontvangt u bericht. U ontvangt uw bestelling binnen 5-7 werkdagen na het betalen van de order. Wilt u het product retourneren? Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om deze binnen 14 dagen te retourneren. U kunt hiervoor contact opnemen via: info@pstextieldrukkerij.nl