Jassen

Bij YourStyle Promotions kunt u terecht voor kleding, bedrijfskleding, team-en sportkleding en kinderkleding. Zelfs veiligheidshesjes voor uw medewerkers of kinderen kunt u bij ons bestellen. Het is ook mogelijk om alle items te laten bedrukken en personaliseren naar wens. Er zijn een aantal handige items waar uw medewerkers gegarandeerd blij mee zullen zijn. Denk bijvoorbeeld aan warme jassen. Hieronder leggen we u meer uit over onze bedrukte jassen voor dames, heren en kinderen.

Voordelen van bedrukte jassen

Er zitten veel voordelen aan het bestellen van jassen met bedrukking, aangezien u uw bedrijfslogo of een tekst erop kunt laten bedrukken. Ten eerste zal dit natuurlijk voor naamsbekendheid zorgen, omdat uw logo en/of bedrijfsnaam overal te zien zal zijn. Vooral als uw medewerkers vaak buiten op verschillende locaties werken zal dit extra reclame zijn zonder dat u daar verder nog iets voor hoeft te doen. Ten tweede zal het de saamhorigheid en gelijkwaardigheid vergroten onder uw werknemers, aangezien iedereen hetzelfde draagt. Verder zullen de werknemers een gevoel hebben dat ze écht een onderdeel zijn van het bedrijf. Dit kan zorgen voor een betere productiviteit onder de werkenden. Ten derde zal een bedrukte jas ook nog eens professionaliteit uitstralen. Het bedrijf zal een uniforme uitstraling hebben en al uw klanten kunnen uw medewerkers hierdoor herkennen. Onze werkkleding is in allerlei verschillende maten beschikbaar, dus u bent er zeker van dat iedereen de juiste maat heeft en er representatief uit ziet.

 

Verschillende soorten bedrukte jassen

 

Op deze pagina heeft u enorm veel keuze als het gaat om soorten jassendie u kunt laten bedrukken. Wij bieden u een ruim assortiment en er zit voor ieder wat interessants tussen. Zo kunt u kiezen om warme bedrukte winterjassen te bestellen voor het koude weer, kinderjassen, outdoor-of stofjassen. Deze zijn uitermate geschikt in de lente en zomer door de voering. De warmere jassen hebben meestal een dubbele voering en zijn ook wind- en waterbestendig. Bij elke jas kunt u in het menu kiezen uit diverse kleuren. Vaak zijn onze jassen met bedrukking te verkrijgen in minstens 5 kleuren, maar dit verschilt per product. Tevens bieden wij de jassen aan van maat XS tot en met 5XL voor heren en XXL voor dames. Het is mogelijk om alle jassen te laten bedrukken met een borduring of opdruk. Bij een borduring kunt u kiezen voor een logo, tekst of beide. Kiest u voor een opdruk dan kunt u de positie aangeven in het drop-down menu, zoals op de linkerborst, voorzijde of achterzijde. Daarnaast dient u het logo te uploaden als vectorbestand of als afbeelding of foto. Het is zelfs mogelijk om op elk bedrukte jas een andere naam te laten bedrukken.

 

Diverse druktechnieken

 

Er bestaan verschillende technieken om de dames, heren en kinder jassen te bedrukken. Zo kunt u kiezen uit zeefdruk, transferdruk en zeefdruktransfers. Bij een zeefdruk wordt er inkt op de jassen gedrukt en laten wij het drogen in een droogtunnel. Bij een transferdruk wordt er folie met tekst of logo gedrukt door een hittepers. Zeefdruktransfers is een combinatie van de twee voorgaande technieken en wordt vaak gebruikt als er veel kleur in het logo zit.

 

Uw jas met bedrukking snel geleverd

 

Wij bedrukken uw jas zelf in onze textieldrukkerij. Om deze reden kunt u uw bestelling al binnen 7 werkdagen verwachten. Mocht u uw bestelling eerder op werk of thuis geleverd willen hebben, dan raden wij aan om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.