YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9.1 10 9.1
336 beoordelingen

Hesjes bedrukken

1 tot 4 van 4 resultaten

Bedrukte hesjes / overgooiers voor volwassenen

Bent u op zoek naar bedrukte hesjes voor volwassenen vanuit veiligheidsoverwegingen of voor promotie doeleinden? Of bent u juist op zoek naar hesjes voor een sporttraining? Wij kunnen de hesjes geheel naar uw wens bedrukken. Wat uw wensen ook zijn voor de hesjes, wij realiseren het tegen een scherpe prijs.

Sporthesjes / Overgooiers / Fluoriserende hesjes op maat
Bij YourStyle Promotions kunt u ook uw sporthesjes / overgooiers / fluoriserende hesjes speciaal op maat laten maken. Kwalitatief hoogwaardig materiaal, ademend, schimmelwerend en mogelijkheid tot fullcolour bedrukking op beide zijden door middel van sublimatie. Prijstechnisch wat duurzamer, maar u krijgt een duurzaam product. Zoomband en kleur van het hesje geheel naar wens in kleur te bepalen. Te voorzien van reflecterende strepen. Wilt u meer informatie over deze hesjes, vraag dan hier uw offerte aan

Hesjes bestellen

Bij akkoord van uw offerte ontvangt u van ons een digitale orderbevestiging en krijgt u een digitale drukproef voor de bedrukte hesjes ter beoordeling. Bij goedkeuring gaan wij er direct mee aan de slag.
Bestel uw hesjes bijvoorbeeld met de schoolnaam of het logo, bij YourStyle Promotions en u profiteert gegarandeerd van de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding van de hesjes. Wilt u meer weten? Bel dan naar 0418 – 511 642 of mail naar info@yourstylepromotions.nl. Wij zijn u graag van dienst.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.