Kleding

YourStyle Promotions heeft een uitgebreid assortiment kwalitatieve kleding voor volwassenen, die u online zelf kunt laten bedrukken. Kleding met een exclusief tintje en een goede prijs-kwaliteitverhouding vindt u bij ons. Volwassen kleding bedrukt met de meest uiteenlopende prints; we zien het overal. Wanneer u in de winkels op zoek gaat naar kleding, bedrukt met een leuke en vrolijke print, dan zult u niet lang hoeven te zoeken. Echter, het gaat in de meeste gevallen wel om kleding die bedrukt is met standaard prints. Bij YourStyle Promotions heeft u echter de mogelijkheid om zelf uw eigen design te maken in onze online ontwerpmodule. Voor aantallen vanaf 5 stuks kunt u gebruik maken van het offerteformulier.

Tegenwoordig zie je steeds vaker een printje of tekst op kledingstukken. Alles kan in deze tijd. Vaak worden hiervoor standaard prints gebruikt waardoor u zomaar iemand tegen kan komen die hetzelfde kledingstuk draagt. Door zelf uw kleding online te laten bedrukken bent u er zeker van dat u de enige bent én dat het helemaal naar uw wens is! YourStyle Promotions heeft een breed assortiment aan textiel dat u kan laten bedrukken. Voor indoor en outdoor activiteiten hebben wij verschillende mogelijkheden. Hieronder vallen t-shirts, polo’s, sweaters/spencers, hesjes, jassen/jacks en caps/broeken tot de mogelijkheden.
Voor elke gelegenheid is er wel een reden om kleding te laten bedrukken. Zelfs feestkleding behoort tot de mogelijkheden. Dit hoeft niet alleen voor uzelf te zijn maar YourStyle Promotions heeft ook een groot aanbod aan bedrijfskleding, sportkleding en kinderkleding dat bedrukt kan worden. Het is ook mogelijk om twee zijden te laten bedrukkenvan uw kledingstuk.

 

Uw bedrukte kleding snel geleverd

 

Staat het voetbalseizoen weer voor de deur en hebben u en uw team nog geen sportkleding besteld? Bij YourStyle Promotions ontvangt u de bedrukte sportkleding binnen 5-7 werkdagen. Voor borduringen geldt een levertijd van circa twee weken. Zo bent u er zeker van dat uw team tijdens het voetbalseizoen gaat stralen met uw eigen naam en sponsor op de sportkleding. Wanneer u uw kleding eerder wilt ontvangen is dit vaak tegen een kleine betaling ook mogelijk.

 

Prijs/kwaliteitverhouding van de kleding 

 

Doordat wij over onze eigen textieldrukkerij in Kerkdriel beschikken, bieden wij de kleding aan onder een goede verhouding van prijs en kwaliteit. Door de hoge kwaliteit is de kleding te wassen op 30-40 graden. Wij hebben nauw contact met onze drukkerij waardoor wij u de geschikte informatie en kwaliteit kunnen bieden. Wanneer u een bestelling kunt u de prijs aanvragen. Bij een grotere oplage ontvangt u staffelkorting. Om u gelijk de juiste prijs te kunnen tonen, is staffelkorting automatisch verwerkt in het systeem. Bij een grote oplage ontvangt u een offerte via de mail.

 

Mogelijkheden bij YourStyle Promotions 

 

Met ons ruime aanbod aan kleding is er voor elke gelegenheid wel een kledingstuk dat bedrukt kan worden. Niet alleen voor particulier gebruik heeft een bedrukt shirt toegevoegde waarde, ook voor zakelijk gebruik op uw werk. Daarnaast is het mogelijk om als reclamebureau of wanneer u uw eigen webshop heeft, kleding te laten bedrukken en dit aan te bieden aan uw klanten. Naast het grote assortiment beschikken wij ook over vele verschillende maten. U heeft bij de meeste producten maar liefst de keuze tussen maat XS tot XXXXXL. Ook behoort bijna elke kleur en pasvorm tot de mogelijkheid.

 

Verschillende bedrukkingstechnieken 

 

Wanneer u uw bestelling plaatst, dient u aan te geven of u de tekst/logo geborduurd of bedrukt wilt hebben. Bij de bedrukking van een naam wordt de prijs berekend op basis van het aantal letters dat op het kledingstuk komt te staan. Voor het logo geldt dat de prijs op basis van het aantal cm2 wordt berekend. Door de lengte maal de breedte van het logo te doen kunt u de prijs gemakkelijk zelf berekenen. Voor een logo gelden tevens borduurkaartkosten. Deze zijn verwerkt in de prijsberekening. Bij bedrukking is het belangrijk dat het aantal kleuren waaruit het logo bestaat, wordt aangegeven. Op basis hiervan wordt de prijs berekend. Wanneer u twee zijden bedrukt wilt hebben dient u beide zijden te selecteren. Met behulp van een naald en draad worden er steken aangebracht op het kledingstuk. Dit wordt gedaan in het gewenste patroon van de klant. Het voordeel van borduren is dat het mooi staat op ruwe oppervlakken zoals op een jas of trui. Tevens is het duurzaam en geeft het een chique uitstraling.
 
YourStyle Promotions hanteert verschillende technieken voor bedrukking. Voor een klein aantal oplages wordt transferdruk gebruikt. Bij deze techniek wordt een folie geprint en met behulp van hittepersen wordt dit op de kleding gedrukt. Bij een oplage van minimaal 10 wordt vaak een zeefdruk gebruikt. Hierbij wordt juist inkt in de kleding gedrukt. Vervolgens wordt dit gedroogd met behulp van een droogtunnel. Wanneer een logo verschillende kleuren bevat is het gecompliceerder deze te drukken. Als dit het geval is wordt er gebruik gemaakt van een zeefdruktransfer. Bij deze techniek wordt het logo als eerst door een zeefdruk gedrukt en vervolgens geperst wat het beste resultaat geeft. Komt u toch niet helemaal uit uw bestelling, heeft u vragen of kunt u het geschikte product niet vinden in ons assortiment? Dan kunt gerust contact met ons opnemen. Wij zoeken samen naar een oplossing.