YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 8.4 10 8.4
293 beoordelingen

Tutteldoekjes en pluche (uitgaand) bedrukken

1 tot 3 van 3 resultaten
Geboorteknuffels met naam / geboortedatum

Geboortebeer met naam en geboortedatum
Bij YourStylePromotions bent u aan het juiste adres voor uw unieke geboortebeer geborduurd met naam en geboortedatum. In ons assortiment geboorteknuffels kunt u onder andere terecht voor een geboorte beer, aap of hond. De geboorteknuffels kunnen op de pootjes geborduurd worden met de naam van de baby en de geboortedatum.
Zeg nu zelf, dit is toch wel een heel origineel geboortekado?

Geboorteknuffels
YourStylePromotions heeft eveneens andere geboorteknuffels in het assortiment. Bent u op zoek naar een geboorteknuffel die niet voorkomt op de website, neemt u dan contact met ons op en laat ons kijken of wij deze geboorteknuffel voor u kunnen vinden.

Geboorteknuffel met shirt
De shirts die de geboorteknuffels dragen die kunnen voorzien worden van een bedrukking. De beren met afritsbare pootjes kunnen voorzien worden van een borduring op de pootjes. U kunt de geboorteknuffels direct bestellen in onze winkelwagen of voorzien van een ontwerp.

Contact
Heeft u vragen over deze schattige geboorteknuffels met borduring, neemt u dan contact met ons op.
Tel: 0418-511642 / info@yourstylepromotions.nl.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.