YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9 10 9
335 beoordelingen

Tassen / rugzakken bedrukken

1 tot 3 van 3 resultaten
Rugzak / rugtas / gymtas bedrukken

Wilt u leuke tassen bestellen voor een jonge (sport)groep? Kijkt u dan even verder op de website van YourStyle Promotions. Wij bieden u gegarandeerd de tas die het beste bij de betreffende (sport)groep past. Of het nu gaat om een jongens- of meidenteam of om een gemengde schoolgroep, u vindt binnen ons assortiment gegarandeerd tassen die goed bij de deelnemers passen.

YourStyle Promotions heeft zich gespecialiseerd in het bedrukken van baby- en kinderkleding en baby- en kindertextiel. Wij kunnen de rugtassen dan ook bedrukken met iedere gewenste creatie. Laat rugzak bijvoorbeeld voorzien van een clubnaam, een logo of een afbeelding. U kunt de tassen zelf eenvoudig en snel ontwerpen in de online ontwerpstudio (creator), waarna wij de opdracht op professionele wijze voor u uitvoeren.
Bent u op zoek naar grotere aantallen bedrukte kinder tassen. Vult u dan het offerteformulier in en ontvang de offerte binnen enkele ogenblikken in uw mailbox.

Voor bedrukte tassen tegen een betaalbare prijs gaat u naar YourStyle Promotions. Onze bedrukte rugtassen zijn niet alleen zeer aantrekkelijk geprijsd, maar ook van optimale kwaliteit en duurzaamheid. De kinderen zullen dan ook lang en veel plezier hebben van de tas, terwijl u profiteert van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u nog vragen of interesse in een vrijblijvende offerte (bij grotere partijen)? Onze ervaren medewerkers helpen u uiteraard graag verder. U kunt bellen naar 0418 – 511 642 of een mail sturen naar info@yourstylepromotions.nl
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.