YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9 10 9
335 beoordelingen
1 tot 20 van 20 resultaten

Kinder sweaters bedrukken

Wanneer een kinder sweater laten bedrukken?

Bedrukte kindersweaters zien we terug bij verenigingen en scholen. Ook bij evenementen worden vaak sweaters met logo of slogangedragen. Een bedrukte of geborduurde kinder sweater straalt uniformiteit uit. Met uw logo, tekst of slogan op de sweater zorgt u voor herkenbaarheid van uw school, club of vereniging.

Soorten kinder sweaters

Er zijn verschillende soorten sweaters, denk aan; crewneck sweaters, set-in sweaters, hooded sweaters, zip sweaters, hooded sweaters, hooded zip sweaters of 1/4 zip sweaters. Met of zonder capuchon, met of zonder rits...


Kinder sweaters bedrukken of borduren?

Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u tal van sweaters die wij kunnen bedrukken met iedere gewenste creatie. Zo bent u zeker van een eindresultaat dat aan uw wensen voldoet. Wij leveren de sweaters, desgewenst bedrukt met uw logo / afbeelding, binnen 5-7 werkdagen op uw adres. Bij borduringen dient u rekening te houden met 2 weken levertijd ongeveer.
Borduren geeft een sjiek effect, maar is ook kostbaarder. Bedrukkingen zijn duidelijk, strak en geven een professionele uitstraling.

Voor meer informatie of advies kunt u mailen naar info@yourstylepromotions.nl of bellen naar 0418 – 511 642.

Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.