YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 8.7 10 8.7
310 beoordelingen

Sweater bedrukken

1 tot 21 van 21 resultaten
Kinder sweaters bedrukken

Kindersweaters bedrukken met de meest uiteenlopende prints; we zien het overal. Wanneer u in de winkels op zoek gaat naar kinder sweaters, bedrukt met een leuke en vrolijke print, dan zult u niet lang hoeven te zoeken. Wilt u uw kind een unieke sweater cadeau doen? Dan gaat u naar YourStyle Promotions.

Voor standaard kinder sweaters bedrukt met een print of tekst, kunt u overal terecht. Voor hetzelfde geld heeft u een sweater die bedrukt is met een unieke print of tekst naar wens, bij YourStyle Promotions. Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u tal van sweaters die wij kunnen bedrukken met iedere gewenste creatie. Zo bent u zeker van een eindresultaat dat aan uw wensen voldoet. Wij leveren de kinder sweaters, desgewenst bedrukt met uw logo / afbeelding, op korte termijn op het gewenste adres. Wilt u een grotere aantal ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan met behulp van het hiervoor bedoelde formulier. Wij stellen deze graag voor u op.

Bent u op zoek naar kinder hoode sweaters die bedrukt zijn met een unieke print of tekst? Waarom maakt u het ontwerp niet zelf, bij YourStyle Promotions? U maakt het best passende ontwerp voor de sweater, onze specialist bedrukt de sweater met dit ontwerp en uw kind heeft een prachtig en gegarandeerd nieuw kledingstuk. Voor meer informatie of advies kunt u mailen naar info@yourstylepromotions.nl of bellen naar 0418 – 511 642
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.