YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9 10 9
335 beoordelingen

Schort / ovenwant bedrukken

1 tot 2 van 2 resultaten
Ovenwant / kookschort / sloof voor kids

Het leveren en bedrukken van kinder kookdschorten behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.
Bent u op zoek naar kinder kookschorten voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of kindersloven voor bijvoorbeeld de kookles van school, dan bent u bij YourStyle Promotions aan het juiste adres.

U kunt de kinder kookschorten direct bestellen in onze winkelwagen. Uiteraard zijn de kookschorten te voorzien van een door u aangeleverde bedrukking. De kookschort kan voorzien worden van een sprekende tekst of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of schoollogo.
Wij verzorgen de door kookschort met zorg en voorzien deze met de door u geselecteerde opdruk. U ontvangt van ons een digitale orderbevestiging als u akkoord gaat met de offerte. Daarna volgt een digitale proefdruk ter goedkeuring en gaan wij de door u bestelde kinder kookschorten produceren.
Wij leveren uw bestelling met kinder kookschorten op het door u opgegeven adres.

De kinder kookschorten zijn leverbaar in verschillende kleuren. De kookschorten zijn eveneens in volwassen maten leverbaar, informeer naar de mogelijkheden.
Bent u op zoek naar een andere kinder sloof of heeft u andere vragen, neemt u dan contact op met een van onze medewerkers. Telefonisch: 0418-511642 / e-mail: info@yourstylepromotions.nl
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.