YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 8.7 10 8.7
310 beoordelingen

Polo bedrukken

1 tot 7 van 7 resultaten

Kinderpolo bedrukken

YourStyle Promotions is gespecialiseerd in het bedrukken van kinderpolo's. Inmiddels is ons assortiment uitgebreid met volwassen polo's. Zo kunt u in een handomdraai uw totale bestelling aan bedrukte kinderpolo's of volwassen polo's bij ons plaatsen.

De polo's zijn vervaardigd van 100% katoen of 65% polyester / 35% katoen.
De polo's zijn verkrijgbaar in modieuze kleuren en met korte of lange mouwen.

Of u nu als school op zoek bent naar bedrukte polo's voor een open dag, de avondvierdaagse of bijvoorbeeld eens sportdag; of u als bedrijf op zoek bent naar bedrukte poloshirts voor een evenement; of u als particulier op zoek bent naar een origineel cadeau of bijvoorbeeld een leuke polo voor uw eigen kind.

U kunt direct uw bedrukte polo ontwerpen in onze online ontwerpmodule. U ziet direct het te leveren resultaat. Is dit naar wens, dan kunt u uw bestelling direct en eenvoudig betalen met ideal of via een bankoverschrijving. Bent u op zoek naar grotere aantallen, maakt u dan gebruik van ons offerte-formulier. Als u akkoord gaat met uw bestelling, dan ontvangt u een digitale orderbevestiging en een digitale proefdruk voor akkoord. Wij verwerken uw bestelling met de grootste zorg en bezorgen deze op het door u gewenste adres.

Bent u op zoek naar een poloshirt die u niet kunt vinden op onze website, of heeft u andere vragen. Neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Telefoon: 0418-511642, e-mail: info@yourstylepromotions.nl

Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.