YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 8.7 10 8.7
310 beoordelingen

Jas / fleece bedrukken

1 tot 13 van 13 resultaten
Kinder jack / jas bedrukken

Het bedrukken van een kinder jack is een kwaliteit die YourStyle Promotions aan kan bieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten optimaal tevreden zijn over onze producten en onze diensten. Dit betekent dan wij altijd zorgen voor een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding voor het bedrukken van een kinder jack. Om een uitstekende kwaliteit te kunnen garanderen, zetten wij bij het professioneel bedrukken van een kinder jas uitsluitend de beste druktechnieken en de meest ervaren vakmensen in.

Als u op zoek bent naar een onderneming die het bedrukken van een kinder jack op professionele wijze en volledig naar uw wensen uitvoert, dan zijn wij uw partner. Wij bedrukken de jas precies zoals u dat wilt. Hoe? In onze ontwerpstudio (creator) maakt u het ontwerp zelf en ziet u direct hoe het eindproduct eruit zal komen te zien. Is dit precies hoe u het voor u ziet? Dan bevestigt u de opdracht en bedrukken wij het de jack volgens deze opdracht. Wilt u een grotere opdracht plaatsen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Bij akkoord ontvangt u een digitale orderbevestiging en een proefdruk ter goedkeuring.

In ons assortiment vindt u de meest uiteenlopende kinderjacks. U kunt bijvoorbeeld denken aan windbreakers, gevoerde jassen of softshell jacks. Staat het product waar u naar op zoek bent er niet bij, neemt u dan contact met ons op. Wij gaan voor u op zoek.

Als u wilt genieten van een jack dat volledig bij uw kind past, laat dan het bedrukken van de jack aan ons over. Na het bedrukken van het jack sturen wij uw bestelling op korte termijn naar het gewenste adres. U kunt uw bestelling bij uw opdrachtbevestiging betalen door middel van iDeal of een bankoverschrijving. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0418 – 511 642 of stuur een mail naar info@yourstylepromotions.nl. Wij zijn u graag van dienst.


Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.