YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9 10 9
335 beoordelingen

Cap / muts bedrukken

1 tot 1 van 1 resultaten
Bedrukte caps
Of u nu als school op zoek bent naar bedrukte caps voor een open dag, de avondvierdaagse of bijvoorbeeld een sportdag; of u als bedrijf op zoek bent naar bedrukte caps voor een evenement; of u als particulier op zoek bent naar een origineel cadeau of bijvoorbeeld een leuke cap voor uw eigen kind. Bij YourStyle Promotions heeft u verschillende mogelijkheden.

Eigen cap online ontwerpen
Zo kunt u bijvoorbeeld zelf direct online uw cap ontwerpen in onze unieke online ontwerpmodule OF bij grotere aantallen maakt u gebruik van het offerte-formulier. U kunt de caps uiteraard ook blanco bestellen, zonder opdruk. Desgewenst kunnen de caps voorzien worden van een borduring. Hiervoor gelden speciale prijzen. Neemt u contact op met een van onze medewerkers om uw speciale prijs te ontvangen voor geborduurde caps.
Er zijn zowel kindercaps, kinderpetjes, kindermutsen als volwassen caps, petjes en mutsen.

Bedrukte caps bestellen
U kunt namelijk zowel kleine hoeveelheden bedrukte caps bij ons afnemen als grotere hoeveelheden caps bestellen. Voor aantallen van 1-10 stuks kunt u zelf een online ontwerp maken in onze unieke ontwerpmodule. Voor grotere aantallen kunt u een offerte aanvragen. De offerte voor uw bedrukte kindercaps of volwassen caps heeft u dan binnen een paar seconden in de mailbox.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.