YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 8.4 10 8.4
293 beoordelingen

Bedtextiel baby (UITGAAND) bedrukken

1 tot 2 van 2 resultaten

Bedtextiel babyledikant

Hoeslakens met elasatiek rondom is onmisbaar bij uw baby-uitzet. YourStyle Promotions heeft hoeslakens in het assortiment van ISI Mini en Jollein. Uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
Of u nu op zoek bent naar badstof hoeslakens / jersey hoeslakens / organic hoeslakens, bij YourStyle Promotions bent u aan het juiste adres. Per stuk leverbaar en direct te bestellen in onze webshop.
Veel frisse en modieuze kleuren. De hoeslakens uit ons assortiment mogen niet ontbreken in uw babykamer.

Lakentjes voor onder het dekentje in het babybedje, mogen niet ontbreken. U kunt zelf uw collectie / kraamkado samenstellen, waar deze lakentjes natuurlijk mooi bij gecombineerd kunnen worden.

Contact
Wenst u meer informatie, neemt u dan contact op met onze medewerkers. Telefonisch; 0418-511642 / info@yourstylepromotions.nl. U kunt het waskussen direct in onze winkelwagen plaatsen en daarna nog de waskussenhoes bestellen.

Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.