YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 8.7 10 8.7
310 beoordelingen

Badcape / omslagdoek bedrukken

1 tot 2 van 2 resultaten
Baby badcape / omslagdoek met borduring

Babybadcape met borduring
De babybadcapes van YourStyle Promotions zijn van badstof of velours, waardoor de babycapes goed geborduurd kunnen worden. Wij adviseren u de baby badcapes niet te bedrukken, maar te voorzien van borduring.
Zeer uniek de naam van de baby op het hoofdstuk van de baby badcape geborduurd. Een bijzonder en persoonlijk kraamkado.

Babybadcape met naam
U kunt de babybadcape met een naam of 1 tekstregel direct online ontwerpen in onze ontwerpmodule (creator). U ziet direct hoe de door u ontworpen baby badcape met naam eruit komt te zien. Wij verwerken de baby omslagdoek met de borduring met de door u opgegeven wensen.
U kunt er desgewenst voor kiezen de badcape te laten inpakken voor een kleine meerprijs. Uw geschenk is helemaal af. Wij bezorgen de babybadcape desgewenst op het door u opgegeven adres.

Baby badcape bestellen
Bestel direct en geniet van onze goede prijs- / kwaliteitverhouding. Bij YourStyle Promotions kunt u direct uw baby badcape bestellen in onze winkelwagen. U kunt zelf uw borduring ontwerpen voor de baby omslagdoek in onze online ontwerpmodule. Maar u kunt uiteraard ook een offerte opvragen voor een groter aantal baby badcapes met borduring OF als u een afbeelding geborduurd wilt hebben op de baby badcape. Let u dan wel op, u betaald hiervoor eenmalig borduurkaartkosten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van YourStyle Promotions, zij staan u graag te woord. Telefoon: 0418-511642 / e-mail: info@yourstylepromotions.nl.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.