YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 8.7 10 8.7
327 beoordelingen
1 tot 2 van 2 resultaten

Baby badcape / omslagdoek met borduring


Babybadcape met borduring

De babybadcapes van YourStyle Promotions zijn van badstof of velours, waardoor de babycapes goed geborduurd kunnen worden. Wij adviseren u de baby badcapes niet te bedrukken, maar te voorzien van borduring omdat de badstof hoogpolig is. Het lijkt er bij bedrukken dan op alsof de tekst niet goed vast zit en de bedrukking voelt ruw aan.

Baby badcape bestellen

Bestel direct en geniet van onze goede prijs- / kwaliteitverhouding. Minimale afname is 10 stuks.
Bij YourStyle Promotions kunt u direct uw baby badcape bestellen in onze winkelwagen. Maar u kunt uiteraard ook een offerte opvragen voor een groter aantal baby badcapes met borduring OF als u een afbeelding geborduurd wilt hebben op de baby badcape. Let u dan wel op, u betaald hiervoor eenmalig borduurkaartkosten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van YourStyle Promotions, zij staan u graag te woord. Telefoon: 0418-511642 / e-mail: info@yourstylepromotions.nl.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.