YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 8.4 10 8.4
293 beoordelingen

Baby Waskussenhoes (Uitgaand) bedrukken

1 tot 1 van 1 resultaten
Waskussenhoes / aankleedkussenhoes

Waskussenhoezen / aankleedkussenhoezen
Bij ons vindt u waskussenhoezen in uiteenlopende kleuren. De waskussenhoezen zijn gemaakt van badstof. De waskussenhoezen zijn voorzien van elastiek rondom, voor een goede pasvorm.
De aankleedkussenhoezen passen om elk standaard waskussen / aankleedkussen.
Omdat de waskussenhoezen van badstof gemaakt zijn bieden zij veel comfort. Zo ligt de baby op het aankleedkussen lekker warm en zacht. Badstof werkt eveneens absorberend.

Waskussenhoezen kunnen wij niet bedrukken.

Direct bestellen waskussenhoes
Wilt u een waskussenhoes zonder opdruk bestellen dat kan natuurlijk. U plaatst de waskussenhoes in de gewenste kleur direct in het winkelwagentje, voegt eventueel nog andere producten toe zoals een bijpassend aankleedkussen en u kunt uw bestelling afronden.
De medewerkers van YourStyle Promotions zullen uw bestelling met zorg behandelen en de aankleedkussenhoes op het door u gewenste adres afleveren.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.