YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9 10 9
335 beoordelingen
1 tot 1 van 1 resultaten

Slabbetjes bedrukken

Bedrukken slabbetje

Zoekt u naar een professioneel bedrijf dat de mogelijkheid tot het bedrukken van een slabbetje biedt? Kijkt u dan even verder op de website van YourStyle Promotions, uw betrouwbare partner in het bedrukken van baby- en kinderkleding en baby- en kindertextiel. Wij kunnen het bedrukken van een slab op professionele wijze voor u uitvoeren en doen dit altijd geheel op basis van uw wensen.

Goedkoop slabbetjes laten bedrukken

Aangezien wij onze eigen textieldrukkerij hebben, kunnen wij snel en goedkoop uw slabbetjes bedrukken. U vraagt online uw offerte aan, met het juiste aantal / kleuren en het aantal kleuren van de bedrukking. U krijgt geautomatiseerd de offerte in de mail. Als deze akkoord is kunt u desgewenst direct bestellen. Na ontvangst van het juiste vectorbestand krijgt u nog een digitale proefdruk en gaan wij aan de slag met het bedrukken van de aangevraagde slabbetjes. In onze prijsberekening zijn reeds ook staffelkortingen verwerkt dus ook voor grote aantallen bedrukte slabbetjes krijgt u direct de juiste prijs.

Laat u het bedrukken van de slabs over aan onze ervaren medewerkers, dan bent u verzekerd van een optimale kwaliteit en duurzaamheid. Begin met het ontwerp en bestel direct uw product of neem contact met ons op voor meer informatie of advies. Bel dan naar 0418-511642 of mail naar info@yourstylepromotions.nl

Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.