YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 8.4 10 8.4
293 beoordelingen

Baby Slaapzakje (UITGAAND) bedrukken

1 tot 2 van 2 resultaten
Babyslaapzakje bedrukken of borduren

Babyslaapzakje
Niets biedt zoveel geborgenheid als een babyslaapzakje. Babys zoeken naar troost, warmte en geborgenheid. De babyslaapzakjes zijn leverbaar in badstof of katoen. De slaapzakjes zijn leverbaar in verschillende kleuren en verschillende lengtes.

Direct bestellen
Bij YourStyle Promotions kunt u de babyslaapzakjes direct bestellen, maar u kunt ze ook voorzien van een bedrukking of borduring. Wij raden u aan om de baby slaapzak van katoen te bedrukken en de babyslaapzak van badstof te borduren.

Winter babyslaapzak of zomer baby slaapzakje
Voor de winter kunt u kiezen voor een babyslaapzak van badstof met bijvoorbeeld lange mouwen. Voor de hete zomers kunt u ook kiezen voor een mouwloos baby slaapzakje van katoen.
U kunt deze slaapzakjes voorzien van een schattige tekst of bijvoorbeeld de naam van de baby.
Erg origineel om kado te geven bij de geboorte.

Babyslaapzakje borduren
Houdt u bij borduring rekening met een levertijd van 7-10 werkdagen. Heeft u interesse in een babyslaapzakje met borduring, neemt u dan contact met ons op voor een prijs op maat. U geeft uw wensen door en wij berekenen uw prijs.
Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze medewerkers via tel: 0418-511642 / info@yourstylepromotions.nl
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.