YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9.1 10 9.1
336 beoordelingen
Kinderkleding bedrukken

Het bedrukken van kinderkleding is de dagelijkse bezigheid van YourStyle Promotions. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bedrukken van kinderkleding, babykleding en kinder- en babytextiel. Op onze website vindt u een zeer ruim assortiment producten welke wij kunnen bedrukken met iedere gewenste opdruk. U kunt hieruit een keuze maken en vervolgens aan de slag gaan in onze ontwerpstudio (creator) om dit product te personaliseren. Wanneer het ontwerp klaar is, dan kunt u de opdracht tot het laten bedrukken van de kinderkleding bevestigen en uw opdracht veilig betalen. Wij gaan er dan direct mee aan de slag. Voor aantallen vanaf 10 stuks kunt u het offerte-formulier invullen.

YourStyle Promotions heeft een eigen kledinglijn voor kinderen: Bella Bambini. De kledinglijn van Bella Bambini is gemaakt van 100% bio-katoen in een mooie en zware kwaliteit.

U kunt bij meerdere ondernemers terecht voor het professioneel laten bedrukken van kinderkleding. Waarom zou u het bedrukken van kinderkleding dan juist overlaten aan YourStyle Promotions? Op de eerste plaats garanderen wij u een hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende duurzaamheid van zowel het textiel als de opdruk. Het kind zal dan ook lang en intensief plezier kunnen hebben van de kleding. Daarnaast kunnen wij het bedrukken van kinderkleding uitvoeren tegen een scherpe prijs, waardoor u altijd profiteert van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. U maakt bij ons het ontwerp zelf en kunt het eindresultaat al zien voordat u de opdracht plaatst. Tot slot bieden wij u een zeer complete en vriendelijke service wanneer u het bedrukken van kinderkleding aan ons overlaat.

Voor het bedrukken van kinderkleding bent u altijd aan het juiste adres bij YourStyle Promotions. Heeft u nog vragen over het laten bedrukken van kinderkleding of wilt u meer informatie en advies? Bel dan naar 0418-511642 of mail naar info@yourstylepromotions.nl Heeft u interesse in een groter aantal bedrukte kleding? Vul dan het online offerteaanvraagformulier vrijblijvend in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.