Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal
Soort hals
Mouwlengte

Stukadoorskleding

Bij YourStyle Promotions kunt u comfortabele stukadoorskleding kopen voor verschillende situaties. Hierbij kunt u denken aan jassen of truien voor tijdens koude periodes of een t-shirt voor in de zomer. Bij YourStyle Promotions u de stukadoorskleding laten bedrukken met een logo, tekst of afbeelding. Op die manier bent u als bedrijf zijnde altijd herkenbaar. Dit draagt tevens bij aan de naamsbekendheid van uw onderneming.

Soorten stukadoorskleding

YourStyle Promotions biedt een groot assortiment stukadoorskleding aan. Kies uit een shirts, jack, broek of trui. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende modellen stukadoorskleding. De kledingstukken zijn ook nog eens leverbaar in verschillende kleuren. Alle kledingstukken zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit en zitten erg comfortabel.

 

Mogelijkheden om stukadoorskleding te bedrukken

Wanneer u het juiste artikel heeft geselecteerd kunt u nadenken over de verschillende bedruk mogelijkheden. De stukadoorskleding dat wij verkopen wordt in onze eigen textieldrukkerij bedrukt door middel van de volgende technieken:

Zeefdruk: de inkt zal eerst op het kledingstuk worden gedrukt. Vervolgens wordt het kledingstuk gedroogd in een droogtunnel. Voor deze techniek wordt gekozen wanneer u een bestelling plaatst van 10 stuks of meer.

Transferdruk: een folie wordt met een hittepers op de kleding gedrukt. Bij fullcolour afbeeldingen of een klein aantal wordt deze techniek gebruikt.

Zeefdruktransfers: dit is een combinatie van beide technieken. De zeefdruk drukt de afbeeldingen op een drager waarna het vervolgens op de kleding wordt geperst.

 

De voordelen van YourStyle Promotions

De specialisten van YourStyle Promotions hebben veel ervaring met het bedrukken van stukadoorskleding. In onze eigen textieldrukkerij wordt zorgvuldig te werk gegaan om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren. Doordat wij snel kunnen schakelen is de levertijd kort. In de meeste gevallen wordt uw bestelling binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd. Indien u vragen heeft over het bestellen van kleding kunt u altijd contact met ons opnemen.