Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal

Schilderskleding

Wanneer u van beroep schilder bent is het belangrijk dat u tijdens werkzaamheden comfortabele kleding draagt waar u vrij in kunt bewegen. Om tijdens werkzaamheden herkenbaar te zijn voor klanten en wellicht voorbijgangers kunt u een bedrijfslogo of een andere afbeelding laten bedrukken op de schilderskleding. YourStyle Promotions bedrukt werkkleding voor mannen en vrouwen. Wij leggen graag uit welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Groot aantal mogelijkheden voor het bedrukken van schilderskleding

YourStyle Promotions heeft een groot aanbod aan schilderskleding waar u uit kunt kiezen. Naast een groot aantal shirts, met of zonder kraag kunt u ook kiezen uit verschillende modellen jacks, broeken en truien. Kiest u voor een comfortabel shirt, of werkt u veel buiten en is een trui een betere optie? De kleding is beschikbaar in een groot aantal kleuren en maten, waardoor er voor iedereen een passende optie is. YourStyle Promotions biedt enkel de beste kwaliteit schilderskleding aan met een goede pasvorm.

 

De schilderskleding kan op verschillende manieren worden bedrukt. YourStyle Promotions maakt gebruik van de volgende druktechnieken: zeefdruk, transferdruk en zeefdruktransfers. Afhankelijk van uw bestelling wordt een druktechniek gekozen. Het is ook mogelijk om de kleding te borduren. Het bedrukken of borduren van de kleding kan op zowel de voor als de achterzijde van de shirts, jacks, broeken en truien. Kiest u voor een logo van uw bedrijf op de borst of voor een afbeelding of tekst op de rug?

 

Kleding bedrukken bij YourStyle Promotions

YourStyle Promotions bedrukt en borduurt alle kleding in haar eigen textieldrukkerij. Hierdoor kan niet alleen een hoge kwaliteit worden gegarandeerd, maar verloopt het drukproces ook een stuk sneller. Dit zorgt ervoor dat u de kleding binnen enkele dagen al in huis heeft. Het bestelproces is eenvoudig: vraag een online prijsberekening aan en als u tevreden bent kunt u direct uw bestelling plaatsen.