Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal
Soort hals
Eigenschappen
Mouwlengte

Hovenierskleding

Wilt u representatief overkomen maar toch uw logo of bedrijfsnaam laten zien? Laat dan bedrijfskleding bedrukken bij YourStyle Promotions. Hiermee creëert u unieke werkkleding die uw naamsbekendheid vergroot. YourStyle Promotions heeft een ruim assortiment aan werkkleding met een groot aantal mogelijkheden voor u beschikbaar. Of u nou op zoek bent naar bedrijfskleding voor op kantoor of voor in de tuin. Bij YourStyle Promotions vindt u het allemaal!

Er werden geen producten gevonden...

Hovenierskleding kiezen

Bij YourStyle promotions kunt u kiezen uit verschillende modellen shirts en broeken. Allen hebben ze een geweldig draagcomfort, ideaal wanneer u de kleding dagelijks draagt. Naast een basic shirt en broek vindt u ook een polo en broek met reflecterend materiaal in het assortiment. Ideaal voor wanneer u op een plek werkt waar u goed zichtbaar moet zijn voor bijvoorbeeld passerend verkeer.

Naast groene shirts, polo’s en werkbroeken zijn er ook andere kleuren beschikbaar, van lichtblauw tot grijs. Bedenk bij het selecteren van het kledingstuk goed of de kleur goed past bij de bedrukking die u erop wilt laten plaatsen. Het is zonde als de bedrukking niet goed zichtbaar is.

 

Hovenierskleding bedrukken bij YourStyle Promotions

Kleding krijgt een professionele uitstraling door het te bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Naast een kleine bedrukking op de borst kunt u ook de achterkant laten bedrukken. Dankzij een eigen textieldrukkerij kan YourStyle Promotions uw kleding snel én met de beste technieken bedrukken. Dit resulteert in een geweldige kwaliteit, waar u lang van zult profiteren. De druktechniek hangt af van uw bestelling. Afhankelijk van het aantal, de bedrukking en het kledingstuk wordt de beste techniek uitgekozen. Wij gebruiken de volgende druktechnieken: zeefdruk, transferdruk en zeefdruktransfers.

 

Vraag eenvoudig een online prijsberekening aan, vervolgens kunt u direct uw bedrukte kledingstuk bestellen. Dankzij de korte levertijd heeft u de bestelling binnen de kortste keren in huis en kunt u al snel werken in een stijlvol shirt of broek voorzien van uw eigen bedrukking!