Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal
Mouwlengte

Horecakleding

Als bedrijf is het belangrijk dat u herkenbaar bent. Bij YourStyle Promotions kunt u verschillende kledingstukken laten bedrukken met uw logo, slogan, afbeelding of gewoon met uw eigen bedrijfsnaam. Op die manier zorgt u er voor dat u als bedrijf herkenbaar bent en tegelijkertijd draagt het bij aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. Een veelzijdig kledingstuk uit het assortiment van YourStyle Promotions zijn overhemden. Het is erg eenvoudig om een overhemd of sloof bij YourStyle Promotions te laten bedrukken.

Er werden geen producten gevonden...

Horecakleding laten bedrukken bij YourStyle Promotions

Een overhemd met kort of lange mouwen is een veelzijdig kledingstuk dat in verschillende branches gedragen kan worden. Bij YourStyle Promotions kunt u eenvoudig kledingstukken laten bedrukken. Of dit nou een sloof is of een overhemd met korte mouwen. Met bedrukte kleding straalt uw personeel professionaliteit uit. Door de ervaring van YourStyle Promotions wordt uw logo in de eigen textieldrukkerij op een professionele manier bedrukt of geborduurd op de horecakleding.

 

Bedrukken of borduren

Bij YourStyle Promotions heeft u de keuze om een logo, slogan of afbeelding te laten bedrukken of borduren op horecakleding. Bij beide methoden wordt er eerst een ontwerp gemaakt van het te bedrukken logo. Vervolgens wordt dit ontwerp omgezet in een patroon. Als u een naam wil laten borduren wordt de prijs berekend op basis van het aantal letters van de naam. De prijs van het plaatsen van een logo wordt berekend op basis van het oppervlak. Wanneer u voor een bedrukking kiest wordt de prijs berekend op basis van het aantal kleuren waar het logo of de afbeelding uit bestaat. Hierom is het van belang dat u het juiste aantal kleuren aangeeft.

 

Als u de bestelling heeft afgerond kunt u direct de bestelling plaatsen maar u kunt ook de offerte opvragen. Deze ontvangt u dan op het door u ingevulde e-mailadres.