Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal
Eigenschappen
Mouwlengte

Bouwkleding

Op deze pagina vindt u het ruime assortiment aan bouwkleding van YourStyle Promotions. Zo bieden wij diverse shirts, broeken, truien, overalls en polo’s aan. Alle kledingstukken zijn beschikbaar in uiteenlopende kleuren en maten van wit tot blauw en van maat S tot 4XL. Door het brede assortiment is er voor iedereen een geschikte werkoutfit samen te stellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een logo te laten plaatsen op het kledingstuk. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en meer naamsbekendheid.

Bedrukken van bouwkleding

Laat uw werkkleding opvallen in de omgeving door het te voorzien van een bedrukking of borduring. Een bedrukt kledingstuk is ideaal voor zowel particulier gebruik als zakelijk. Het zorgt ervoor dat de kleding uniek, stijlvol en professioneel is. Een gepersonaliseerd kledingstuk met een eigen logo, tekst of afbeelding is zeer geschikt voor personeel van een bouwbedrijf. Een bedrijfslogo op de werkbroek of trui zorgt voor meer naamsbekendheid en straalt betrouwbaarheid uit.

 

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Doordat wij beschikken over een eigen textieldrukkerij, kunnen we de hoogste kwaliteit leveren. Er zijn drie verschillende druktechnieken die gebruikt worden voor het bedrukken van de bouwkleding. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een borduring. Bij het bestellen van de bouwkleding met een bedrukking wordt er automatisch een prijsberekening weergeven. Zo bent u direct op de hoogte van prijs van de bestelling. Bij een grote bestelling zal er een speciale prijs gehanteerd worden op basis van staffelkortingen.

 

Bestellen van bedrukte bouwkleding

Heeft u het perfecte kledingstuk gevonden en een bedrukking of borduring gekozen? Dan kunt u heel makkelijk een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen. De levertijden zijn erg kort bij YourStyle Promotions; binnen 2-7 werkdagen ontvangt u de bestelling thuis. De levering van een grote bestelling wordt verzorgd door DHL en een kleine levering gaat mee met de brievenbuspost.