Beroepen

Bent u voor uw personeel of voor uzelf op zoek naar bedrukte werkkleding? Bij YourStyle Promotions vindt u werkkleding voor verschillende beroepen. Schilderskleding, stukadoorskleding, bouwkleding, hovenierskleding en horecakleding vindt u allemaal bij YourStyle Promotions. Wanneer u op zoek bent naar werkkleding voor een ander beroep kunt u kijken tussen de categorie werkkleding op de website. Daarnaast vindt u ook casual kleding, sportkleding en relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken in het assortiment van YourStyle Promotions.

De mogelijkheden van YourStyle Promotions

Wanneer u het beroep heeft gekozen ziet u het assortiment van het betreffende beroep. Aan de linkerzijde van de pagina kunt u de producten filteren zodat het geschikte kledingstuk wordt weergegeven. In de meeste gevallen heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Na het selecteren van de kleur kiest u de maat en het gewenste aantal. Vervolgens kunt u er ook voor kiezen om de beroepskleding te laten bedrukken of borduren. De positie is ook door u te bepalen. Dit kan zijn aan de voor- of achterkant van het kledingstuk. Wanneer het gaat om een shirt of jas is het ook mogelijk om een logo of afbeelding te laten plaatsen op de mouw.

 

Beroepskleding bedrukken

De kledingstukken zijn op verschillende manieren te bedrukken. Dit is afhankelijk van de grootte van uw bestelling en de gewenste bedrukking. Het is mogelijk om de werkkleding van zowel tekst als afbeeldingen te voorzien. YourStyle Promotions maakt gebruik van de volgende drie verschillende druktechnieken:

 

Zeefdruk: de inkt wordt op het kledingstuk gedrukt en daarna gedroogd in een droogtunnel. Deze techniek wordt gebruik bij 10 stuks of meer.

Transferdruk: er wordt een folie geprint en/of geplot en door middel van een hittepers op de kleding gedrukt. Deze techniek wordt gebruik bij kleine aantallen of fullcolour afbeeldingen.

Zeefdruktransfers: een combinatie van zeefdruk en transferdruk. De logo’s worden met zeefdruk op een drager gedrukt en daarna op de kleding geperst.