YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9 10 9
335 beoordelingen

Kindershirts bedrukken

1 tot 21 van 21 resultaten

Bella Bambini Kinderkleding

Bella Bambini heeft een eigen kledinglijn in kinderkleding.
De kledinglijn van Bella Bambini is gemaakt van 100% ringgesponnen en voorgekrompen 190 gr/m2 interlock katoen. De kleding heeft een mooie pasvorm, is netjes afgewerkt en heeft een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Er zijn geen vervelende kriebelende maatlabels in de kleding aanwezig, de maatlabels zijn erin gedrukt.
De opdrukken door Bella Bambini ontworpen zijn lief, stoer, retro, schattig, grappig en fleurig. Geschikt voor elk kind. Voor ieder wat wils.
De kinderkledingcollectie loopt van maat 98 t/m maat 152.

Stoere, leuke, vrolijke Kinderkleding

Het kopen van kinderkleding is altijd erg leuk. Wanneer we in de winkels kijken, dan zien we overal gevarieerde kleding in de rekken hangen van verschillende merken. De kinderkleding van Bella Bambini mag niet aan de kledingkast van uw kind ontbreken. De bedrukte kinderkledinglijn van Bella Bambini is uniek en maakt de kleding daardoor nog leuker. Er is met zorg nagedacht over de ontwerpen voor de designs van de kinderkleding, maar ook de afwerking hiervan. Hier en daar een vrolijk accent of een strass-steentje. Wij bieden u de mogelijkheid kwalitatief hoogwaardige kinderkleding te bestellen met door ons ontworpen creaties, in tekst of beeld.


Uitstekende kwaliteit

Voor unieke kinderkleding van uitstekende kwaliteit bent u bij ons altijd van harte welkom. Wij garanderen u een optimaal gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Kijk online voor meer informatie of neem contact op door te bellen naar 0418-511642 of te mailen naar info@yourstylepromotions.nl. Grote partijen bestellen? Geen probleem! Vul dan ons offerteaanvraagformulier in en wij nemen op korte termijn contact met u op.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.