YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9 10 9
335 beoordelingen

Bella Bambini kledinglijn


YourStyle Promotions heeft een eigen kledinglijn in babykleding en kinderkleding: Bella Bambini.
De kledinglijn van YourStyle Promotions is gemaakt van 100% ringgesponnen en voorgekrompen 220gr/m2 bio-katoen. De kleding heeft een mooie pasvorm, is netjes afgewerkt en heeft een goede prijs-/kwaliteitverhouding.
De designs door Bella Bambini ontworpen zijn lief, stoer, schattig, grappig en fleurig. Voor ieder wat wils.


Unieke babykleding

Babykleding is altijd erg leuk. Wanneer we in de winkels kijken, dan zien we ook vooral bedrukte babykleding in de rekken hangen. De babykledinglijn van Bella Bambini is uniek en maakt de kleding daardoor nog leuker. Er is met zorg nagedacht over de karakters en designs van de babykleding, maar ook de afwerking hiervan. Hier en daar een vrolijk accent of een strass-steentje. Wij bieden u de mogelijkheid kwalitatief hoogwaardige babykleding te bestellen met door ons ontworpen creaties, in tekst of beeld.

Kwalitatief mooie babykleding

Voor bedrukte babykleding van uitstekende kwaliteit bent u bij ons altijd van harte welkom. Wij garanderen u een optimaal gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Kijk online voor meer informatie of neem contact op door te bellen naar 0418-511642 of te mailen naar info@yourstylepromotions.nl. Grote partijen bestellen? Geen probleem! Vul dan ons offerteaanvraagformulier in en wij nemen op korte termijn contact met u op.
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.