YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9 10 9
335 beoordelingen

Medisch / Zorg bedrukken

1 tot 2 van 2 resultaten
Bij YourStyle Promotions bestel je makkelijk en snel je bedrukte of geborduurde medische kleding of tewel zorgkleding. Onze zorgkleding bestaat onder andere uit de welbekende witte zorgjassen, zorgbroeken enz.

Bij zorgkleding is het van belang dat deze bedrijfskleding makkelijk te reinigen is en voldoende draagcomfort heeft. Kwaliteit staat bij kleding voor de zorgsector hoog in het vaandel.

Met onze drukkerij in eigen beheer kan YourStyle Promotions snel en kwalitatief hoogwaardige bedrukkingen leveren. Wij hebben eveneens de mogelijkheid om hittebestendige transfers te leveren of hiermee te bedrukken, waardoor de kleding op hogere temperaturen gewassen kan worden. Voor meer informatie stuur een mail naar info@yourstylepromotions.nl
Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.