YourStyle Promotions Bedrukte kleding voor groot en klein | YourStyle Promotions 9.1 10 9.1
336 beoordelingen
Bedrijfskleding met logo --> Uw visitekaartje
YourStyle Promotions is ùw partner voor het bedrukken en borduren van uw bedrijfskleding. Uw bedrijfskleding is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Uw personeel loopt er netjes bij. De bedrijfskleding met uw logo of naam heeft een professionele uitstraling en zorgt voor herkenbaarheid van uw bedrijf. Elk kledingstuk dat een personeelslid draagt valt onder de noemer ‘bedrijfskleding’. Wanneer op het kledingstuk een logo aanwezig is van minimaal 70 cm2 is het volgens de richtlijn van de belastingdienst en kan het geboekt worden als bedrijfskleding.
Of u nu kiest voor een bedrukt logo of een geborduurd logo op uw bedrijfskleding, het is de perfecte reclame voor uw bedrijf.

Wat zou u op uw bedrijfskleding kunnen laten drukken of borduren?

- Uw logo
- Uw slogan
- Uw website-adres
- Uw telefoonnummer
- Uw adres

Bedrijfskleding moet aan bepaalde eisen voldoen. In sommige beroepsgroepen zijn er specificaties en normen voor veiligheid, denk aan de EN-normen en ISO-certificeringen. In andere beroepsgroepen wordt er reflecterende kleding gedragen, veiligheidsschoenen en veiligheidsaccessoires of kleding om u te beschermen tegen vuil (zie ook horeca-kleding of werkkleding) en kleding om u herkenbaar te maken in een bepaalde functie (denk bijvoorbeeld aan zorgkleding).

De bedrijfskleding wordt zo goed als dagelijks gedragen en moet dan ook veelvuldig wasbaar zijn op in elk geval 40-60 graden. De bedrukking of borduring moet er dan natuurlijk nog wel goed uitzien. Bent u op zoek naar kleding die nog heter gewassen moet worden of chemisch gereinigd moet worden, neemt u dan contact op met onze klantenservice (tel: 0418-511642 of mail: info@yourstylepromotions.nl) een gedegen advies is dan van belang.

Bent u op zoek naar een speciaal merk bedrijfskleding, een speciaal product of heeft u andere vragen. Neemt u dan gerust contact met ons op. Samen stellen we dan het perfecte pakket bedrukte of geborduurde bedrijfskleding of werkkleding met u samen.

Deze optie is alleen van toepassing als de locatie / zijde / grootte / aantal drukkleuren gelijk is aan het andere product.
Bestelt u bijvoorbeeld een sweater met een opdruk op de linkerborst en een t-shirt met opdruk groot op de rug dan moet u 'nee' selecteren
Een broek wordt anders bedrukt dan bovenkleding.